Virtualne šetnje i panorame WEBONJEE™

OSIJEK360.COM je gradski multimedijalni web portal s najsvježije implementiranim virtualnim šetnjama i panoramama koje se mogu vidjeti u gradu Osijeku.

Uz veliki entuzijazam zaljubljenika u grad na Dravi, projekt je osmišljen, dizajniran i razvijen u osječkoj "tvornici" virtualnih šetnji i panorama WEBONJEE™, a za javnost je dostupan od 1. studenog 2012.

Ovim projektom na jedinstven i multifunkcionalan način približavamo prirodne, kulturne, sportske i turističke znamenitosti u gradu Osijeku svim našim dragim gostima i posjetiteljima, a poslovnim subjektima na svjetskoj razini omogućujemo jedinstvenu i vrhunsku prezentaciju njihovih sadržaja i destinacija izravno ciljanim korisnicima.

Koristeći ovu vrhunsku multimedijalnu marketinšku tehnologiju omogućili smo Vam virtualnu prezentaciju i trodimenzionalno računalno kretanje otvorenim i/ili zatvorenim prostorima (pažnja je usmjerena na zanimljive turističke i poslovne mikrolokacije u gradu i okolici) u svim horizontalnim i vertikalnim smjerovima pristupajući s udaljenog mjesta.

Upoznajte kulturne, sportske, zabavne i poslovne sadržaje u gradu na Dravi!

Živimo u nadi :) kako bi projekt OSIJEK360° dobio potporu institucija grada Osijeka,
županije Osječko-baranjske, turističke zajednice grada i županije te ministarstva turizma.

U predstojećem razdoblju pridodavat ćemo nove i zanimljive mikrolokacije, razne turističke i poslovne sadržaje!

Virtualne šetnje i panorame možete odabirati i koristiti uz pomoć mape grada Osijeka a pruža Vam se dodatna mogućnost pretraživanja/sortiranja prema kategorijama i upitima u tražilici. Osim ovih mogućnosti, razvijamo i mnoge dodatne fukcionalnosti koje ćete pronaći u našim projektima. Novim funkcionalnostima cilj nam je biti u svjetskom vrhu razvoja i uporabe tehnologija virtualnih šetnja i panorama!

Veliki entuzijazam i specifično znanje, inovativan pristup i vrhunske tehnologije koje razvijamo,
u novom vremenu – zajedno s našim korisnicima i klijentima idemo naprijed!